Mer bekväm på förskolan

Lästid: 1 min

Igår gick jag iväg 15 min och idag skulle jag gå iväg 1tim för Tilda har ändå vant sog att vara på förskolan, annars hade jag fått gå iväg i 30 min. 

Vi sade hejdå på skolgården. Hon brydde sig inte alls och fortsatte leka. Inga problem. Vad gjorde jag då i en timme? Knatade hem och det tog 20 min, hann äta på 10 min och gick igen. Svettigt. Solen tog idag, 25 grader tror jag det skulle vara i Göteborg. Det sticks lite i armarna och jag harfått färg. Det krävdes inte timmar för mig 🙂 

Jag kom tillbaka när alla hade kommit in och väntade på att lunchvagnen skulle komma. Det var pasta med frikadeller i tomatsås. Helt ok och det var lite starkt enl. Tilda. En fröken vid bordet höll med, det var lite kryddigt. 

  
Idag valde Tilda outfits själv. Kepsen förstod hon att hon måste ha…men gärna bakåfram 🙂 Skorna ville hon slänga av direkt men tyvärr var en fröken som blev stucken i foten av en geting igår. 

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge