Memory – bilder från förr

Lästid: 1 min

Det ligger ju lite gamla bilder uppe i min Facebook och det är kanske kul att se. 

Bild 1. Det är inte ofta jag har på mina thaidräkter på mig och jag kommer inte i de jag har nu i alla fall. På bilden satt dräkten jäklig tajt kommer jag ihåg. Vi skulle på Hallands Nations “Bockbalen” tillsammans med Måns föräldrar. Detta var nog 2006. Min första formella bal om skolbalen i högstadiet inte räknas. Måns kom hem från Brasilien och hade typ inte rakat sig på 2 månader. Han fortsatte ha skägg i ett år efter det tror jag. 

Bild 2. Det var en överraskningsfest jag och Måns tvp rumskompisar hade för Måns efter hans 2 månaders resa i Brasilien, Argentina och Uruguay. Jag hade flyttat in precis innan han skulle iväg och var ganska frestad med att hänga på…men jag hade tre jobb så sååå spontan kunde jag inte vara. Annars var (är fortfarande) jag spontans med allt när det kommer till resor å fester haha.

Bild 3. Bangkok 2010 då Måns fick se Thailand för första gången. Tog med bilden för att jag tycker själv att jag såg ut som en partypingla och smalare på bilden haha. 

  

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge