Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Memory – bilder från förr

Lästid: 1 min

Det ligger ju lite gamla bilder uppe i min Facebook och det är kanske kul att se. 

Bild 1. Det är inte ofta jag har på mina thaidräkter på mig och jag kommer inte i de jag har nu i alla fall. På bilden satt dräkten jäklig tajt kommer jag ihåg. Vi skulle på Hallands Nations “Bockbalen” tillsammans med Måns föräldrar. Detta var nog 2006. Min första formella bal om skolbalen i högstadiet inte räknas. Måns kom hem från Brasilien och hade typ inte rakat sig på 2 månader. Han fortsatte ha skägg i ett år efter det tror jag. 

Bild 2. Det var en överraskningsfest jag och Måns tvp rumskompisar hade för Måns efter hans 2 månaders resa i Brasilien, Argentina och Uruguay. Jag hade flyttat in precis innan han skulle iväg och var ganska frestad med att hänga på…men jag hade tre jobb så sååå spontan kunde jag inte vara. Annars var (är fortfarande) jag spontans med allt när det kommer till resor å fester haha.

Bild 3. Bangkok 2010 då Måns fick se Thailand för första gången. Tog med bilden för att jag tycker själv att jag såg ut som en partypingla och smalare på bilden haha. 

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge