Hej igen!

I morse ventilerade jag lite om mitt CV och PB. Så jag tänker fortsätta lite lite till men jag ska inte gnälla! Jag tror att det sitter säkert flera som jag, som söker nytt jobb och slipar på sitt cv o pb….men kört fast på nåt sätt.

Det fanns en tid där jag funderade på att låta någon opartisk person eller företag göra en CV-granskning åt mig. Det finns fackföreningar som t ex Unionen och JUSEK som gör det men bara för sina medlemmar. Jag är inte medlem i någon fackförening, inte just nu.

När jag skrev mitt första inlägg om att jag sökte jobb så blev jag kontaktad av VD Erik Fors-Andrée på Cruited.com. Han tipsade mig om att testa deras granskningstjänst av cv och pb. Jag började genast googla på företaget och vad som skrivs om de i massmedia, eftersom jag har aldrig hört talas om företaget.

 

Cruited erbjuder granskningstjänst av CV, personligt brev… och LinkedIn profil! 

De kallar det Jobbologi – Vetenskapen bakom jobbsökande och säger:

Vår metod handlar om att träffsäkert och snabbt analysera en jobbansökan och identifiera de viktigaste förbättringsbehoven. Det är jobbologi”.

”Cruiteds metod utgår från 108 olika kriterier, baserade på vetenskaplig forskning och samlade erfarenheter från arbetsgivare, rekryterare, headhunters och karriärrådgivare”. 

 

Kan Cruited öka min chans att komma på intervjun, så självklart vill jag testa granskningstjänsten.

Vill du veta mer om Cruited.com, klicka här!

image