Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Maxi-klänningar för korta önskas!

Lästid: 2 min
[Ej sponsrat inlägg men LIDL får gärna sponsra när de ser mitt inlägg 😂]

Hur många gånger har inte jag hittat superfina maxi-klänningar. Jag tar ner en från hängaren för att kika närmare, testar lite framför spegel i butiken och klänningen släper minst 10-15 cm på golvet. Det blir alltid att hänga tillbaka. Inte fasiken köper jag klänningar som jag måste klippa och sy upp för hand eftersom jag inte äger en symaskin.

MEN… igår gjorde jag det! Jag köpte en maxi-klänning utan att ens tog ut den ur förpackningen. Vi handlade på Lidl och de hade fina sommar/strandkläder med gröna blad-blom mönster. Linne har jag många av annars, en jumpsuit är inget vidare för man får ju ha av hela plaggen för att kunna gå på toa. Så en maxi-klänning för 99kr tog jag direkt. Ett kap haha! Jag var medveten om att den skulle vara längre än mina 150 centilång men äsch jag ville prova den hemma. Så väl hemma och framför spegeln… utan att mäta så var det nog 15 cm längre än mig haha.

Åtgärd?

Jo då. Kom på att vi hade en sylåda från Ikea liggande längst upp i städskåpet. Jag satt på golvet och klippte klänningen och sydde upp den för hand. Det tog lite tid och Prim blev arg för hon fick inte uppmärksamhet så hon försökte dra i klänningen haha.

Så ett kap som jag fick kapa av lite. Nu släpet jag inte klänningen och kan dra upp eller ner lite i midjan också.

Det tyget som jag klippte bort ska jag försöka sy ihop till en bälte så att jag kan ha runt midjan… eller som hårband som jag kan knyta. En strandklänning i rätt så skönt tyg är det och kommer att användas flitig och passar bra för en 21 grader Göteborg idag!

Har du också liknande problem som jag?

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge