Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Matstories på Instagram

Matstories på Instagram
Lästid: 2 min

Du har väl inte missat att jag postar korta filmsnuttar när jag lagar mat på min Instagram?

Var hittar du InstaStories?

Om man ser en rosa ring runt min profilbild där så kan man klicka, då finns det stories att kolla in 🙂

Det är jättekul med att många skriver och lämnar feedback, ställer frågor och vill se mer av olika thaimaträtter! Jag är inne i en flow med att laga thaimat från grunden och filmar allt haha!

Instastories förvinner efter 24h

Men misströstar dig inte! Jag lägger de som hightlights. Det är de runda plugggar under min beskrivningen eller ovanför bilderna i mitt bildflödet kan man säga.

Just nu ligger Tom Kha soppa, Ångade blåmusslor med seafooddippsås och Flankstek med pommes frites sallad där. Pommes frites sallad låter kanske wierd men det är supergott! Friterade pommes som suger åt sig den heta såsen mums. Många vill också gärna ha recept i text så visst kommer alla recepten här i bloggen, dock kan det ta tid att ordna för jag är lite omständigt av mig kan jag erkänna. Gillar inte bara slänga upp ett recept bara för att eller vill vara först med något som jag inte ens kan argumentera om. Jag vill vara påläs och gräver på djupet (läs: fråga mamma) innan jag kan dela med mig av fakta eller kunskapen.

Så därför är Instagram lättare och jag tycker att det är kul att integrerar med folk där, att inspirera och bli inspirerad. Det är snabbare att posta korta snuttar av videos och jag redigerar sällan mina så de är inte perfekta. Men är det inte lite kul att se hur det verkligen är hemma som mig? En missär jämnför med grannen ovanför men vi är 4 och de är 2 haha

Men recept kommer! Till dess… kolla och följ mig på Instagram för där uppdaterar jag nästan dagligen och oftast flera gånger per dag… när jag väl är igång haha.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge