Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Matlagning-abstinens efter 3 mån

Lästid: 1 min

Måns saknade att inte få laga sin egen mat när vi var i Thailand. Vi hade kök och allt men mat fanns inom räckhåll så vi gjorde som många thai och åt ute eller tog hem maten. Vi köpte bara mat som lagades á la minute framför näsan på oss och Tilda smakade på det mesta men jag tyckte att hon åt inte maten när det var matdags utan bara lekte med maten. Vi löste det med att kompensera med välling. Det fanns inte välling där men gröt fanns så vi spädade de till välling. Det gick mycket bra men nu måste vi avvänja henne från välling och Tilda får bara det vid läggdags.

När vi kom hem till Sverige så landade vi i Stockholm å var hos mina föräldrar i några dagar. Vi fick mammas homemade langos med extra allt till frukost för hon tänkte väl att vi hade tröttnat på ris och thaikäk…i alla fall Måns. Nu när vi kom hem i onsdags så brasade Måns spaghetti och köttfärssås till middag som Tilda faktisk åt med aptit ( filmen på det finns på Instagram 🙂 Igår blev det Måns fiskgratäng på torsk och färska räkor från Kvillesaluhall och pomme duchesse som jag fick hjälpa Måns spritsa efter att jag blev förbannad på hans sätt att hålla spritspåsen å gång på gång envisades han med “jag vet hur man gör”….Jag – Köksfachist? Nej nej…

Bilder från Instagram 🙂

 

image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge