Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Matig måndag

Lästid: 1 min

Helgen har jag ju varit mycket produktiv med matlagningen. Måns gjorde även ett framsteg med koriander i söndag… att han gillade min fläsk… haha! 

Prepp på fläskkarré och marinaden

Alltså fläskkarré marinerade i mixen av korianderrot, vitlök och vitpeppar. Det enda som saknades var att vi skulle har grillat fläsket. Jag hade altandörren öppen och grannen gick förbi och sade att det doftade gott hela gården yeay! Recept är på gång! Många recept på hög nu 🙂

Igår blev det en kort playdate hos Emma. Jag hade inte käkat så jag plockade med allt för padthai och brasade till det hos Emma. Jair kom också hem precis till maten. Ja, lustiga jag som tar med mat hem till folk eller lagar mat hos andra. Måns nygräddade chocolate cookie chips fick hänga med till fikat också. 

Pad thai (Bild av Emma)

De fluffiga pannkakorna gillade Lucas och han äter aldrig pannkakor så recept på det kommer också. Snackar om välbeprövad recept nu eftersom jag har gjort pannkakor till mellanmål varje dag under förra veckan och igår. 

Fluffiga plättar

Barnen hann leka i 2 timoch Tilda ville inte gå hem trots att vi hade pratat om det. Att Lucas skulle på simning så det skulle bli en kortis. 

Vi hade så mycket mat och olika maträtter så vi skulle äta rester den här veckan. Det blev ett stort far av kräftsallad på resterna och kylvaror 🙂

En matintresserad Prim

Häng kvar för nästa inlägg kommer min första mobilfilm som jag har redigerat i en filmredigeringsprogram. Jag ska inte pina dig. Filmen är bara på 1 min 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge