Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Mash, Bangers & gravy

Lästid: 1 min

Någon Meat Free Monday blev det inte ikväll. Kylrensning fick det vara. Utan att planera slängde jag ihop en potatismos från grunden och en gravy med brynt lök och stekte upp lite lunchkorv, kabanossa och chorizo. 

Det var väl ok? 

Inget konstnärligt men gott var det….säger jag som varken gilla korv och potatis, en mindre portion gick ner. Tilda satt på köksbänken och åt potatismosen direkt ur sleven. 

Recept – gravy med brynt lök 

Spara 5dl potatisvatten. Skiva en gullök fin och bryn de i smör i en stekpanna till de har fått färg. Slå sedan på med potatisvatten och en buljongtärning av kött/kalv/höns/grönsak. Låt sjuda. Red av med majzena. 

Jag saltar inte såsen eftersom korv brukar vara jättesalta enl. mig. 

#blogg100-14

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge