Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Måns har förlossningsvärkar…

Lästid: 1 min

Tilda vill bli buren hela tiden…eller vill komma upp i fammen och se sig omkring iaf.

Igår lyfte Måns Tilda i badkaret och nåt gick snett. Ryggen tog stryk och han gick som en anka med stela raka rygg och rumpan ut. Det blev värre mot kvällen och värktabletter hjälpte inte så värst. Han har inte kunnat böja sig eller hjälpt till med Tilda på hela kvällen. Vi tog i alla fall en promenad igår och hoppas att det inte gjorde att det blev värre. Vid middag svepte han ett glas rött typ… och vid midnatt drog jag fram mina thailändska åksjuktabletter som står “farligt” på. Man blir riktig sömnig och kan orsaka hallucinationer. Jag ville köpa sömntabletter men alla apotek rekommentera dessa åksjuktabletter. Det var inte så farligt tyckte han när han vaknade.

Inte för att det är skadeglädje… Men det ser ut som han har förslossningsvärkar som sitter i ryggen men inte i närheten vad vi kvinnor har fått stå ur med!

(jag lovar, när han ser detta inlägg kommer han säga… “Så kan du inte skriva…!” Hehe.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge