Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Många projekt på gång

Lästid: 3 min

Oooooh! Jag är så exalterad!

Sitter så här dags med ett glas rödtjut och reflekterat att jag har så många projekt på gång. Jag är helt ärligt inte den som går ut med massa snack om saker innan det verkligen är i gång som t ex workshopen för bloggare. Jisses plötsligt så har jag kört det i en termin med Johanna. Jag gillade att ha många bollar i luften men av erfarenhet så åker bollarna i huvudet på mig… Kan bara tala för mig själv som sagt. Ja att jag tar vatten överhuvudet. Jag gillar att droppa bomben… lite som när jag blev gravid kanske haha!

Jag har alltid tänkt på att en dag ska jag starta eget. Trodde aldrig att bloggen skulle leda till det. Nu är det verkligt och det tog ett bra tag innan jag smälte det. Så svårt är det ju inte att starta något men att DRIVA och driva in kunder, sköta affärer och förhandla oj oj. Det är kul men man blir matt på samma gång. Man måste nog gilla att deala. Det har inte varit så mycket “snack” i bloggen om vad jag håller på med.

Nåväl… här är några av mina projekt som hänger i luften just nu. Jag tror att jag gör en lista men ska inte gå in alltför mycket 🙂

Jag har köpt en actionkamera!

Det är inte vilken actionkamera som helst! Jag är så nördig ibland. Jag har köpt mig världens första actionkamera som kan filma på 4K med 60 fps. Här har man lovprisat denna kameran som en “GoPro killer!”. Den är liten, har röstkommande och jag kan live-stream direkt på Facebook och Youtube! Shit pommes detta ska bli kul och uppmuntra mig till att våga filma mig själv mer. Mer om den när jag har den hemma och testat. Har du en susning om vilken actionkamera jag pratar om? 🙂

Jag har börjat göra matlagningsfilmer… och tränar på att prata med mina kamera!

Yes, jag skrev ju i mitt nyårslöfte att jag skulle köra mukbang. I Sverige är har trenden väl aldrig kommit och blåste bort lite fort…lite som alla followtrains och så pinsamt att vissa fortfarande vill envisas med det. Men mukbang alltså. Vad spelar det för roll om det fortfarande inne eller inte. Det kommer aldrig bli en liveshow om jag filmar och lägger upp på youtube som många svenskar youtuber försökte med. Det är meningen att man ska köra live. Så live-show… Det är ju läskigt. Så grejen är att jag upptäckte att jag har inte problem med att prata med min kamera…när jag är själv hemma. Jag kan vara spontan och babbla på men kommer oftast in i olika ämnen och vidare och vidare…lite som nu ja. Sedan pratar jag lite otydlig. Men vad är roligast? Att kolla på mig och hänger med mig i mitt köket eller leta fel?

Höstens workshop för bloggare har övergått till kurs!

Yes, det blir seriöst. Nu ska Johanna och jag driva detta som en kursverksamhet. Kostnadsfri för alla bloggare. Vi ska vara en träffpunkt där vi skapar gemenskapen och blir klokare i det vi gör 🙂 Tycker man att man kan redan allt inom bloggandet så kan man också bidra med att dela med sig istället.

Thaimorsans Mat & Event

Jag har inte heller varit uppe så mycket om Thaimorsan Mat & Event. Tanken kring detta är att jag har ju mina läsare och besökare som har hittat till mig. Vissa har frågat om en matlagningskurs eller hyra mig som kock eller håller i en vinprovning. Jag jobbar med privatpersoner och företag. Event kan t ex vara en afterwork, nätverkskvällar, lansering etc. Så nu har ni chansen alla göteborgare!

Hemliga projekt

Men vafan…haha! Varför tog jag med det om det är hemligt? Detta har varit på tapeten i flera månader men igen. Jag outar ingeting mer förrän jag verkligen är på gång att spricka. Jag kan säga att jag har kontaktat Miljöförvaltningen.

Jag ska bara få mer tummen ur…. eller ja arslet ur vagnen renare sagt.

Print Friendly, PDF & Email

4 kommentarer om “Många projekt på gång

  1. Haha succé vet jag inte men komma igång med olika projekt definitivt ?

 1. Hihi, inlägget var sådär härligt osammanhängande – precis som det blir när man är uppe i varv och helt inne i något. Så spännande!
  Kram

  1. Haha javisst! Hade kunnat delat upp alla punkterna i olika inlägg men ja ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge