Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Manfreds Brasserie i Linné

Lästid: 1 min

Tildas farfar var i stan i onsdags för jobb och skulle bo på hotell där han är stammis, så vi barnen höll honom sällskap och delade en middagsstund med honom. Vi fick bord på Manfreds i Linne inom 30 min efter att vi ringde. På Manfreds var det schnitzel som gällde för oss men de hade andra husmans också. Alla vi tog schnitzel och jag bangade inte för en hel portion. Man kunde få en halv portion också. Tilda gillar bröd så hon fick en skål med vitlöksbröd med lite oliver (som hon lekte mest med). Hon fick till och med köket att skynda sig haha. Direkt efter vi beställde så ville hon upp på “sin” stol och gjorde sig klart för vitlöksbröd och oj vad hon tjatade ” bjöööd, bejööd!”. Farfar fick inte smaka. 

Det är några trappsteg upp men det var inga problem men EN barnvagn i lokalen om man sitter där vi satt på soffan. Fick be folk flytta lite så att vi kunde få in vagnen i ett hörn. 

Det var ett familjärt och barnvänligt. Hit kommer vi igen! Rekommenderas!

Besök Manfreds Brasserie!

 
  
  

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge