Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Måndag, höstlov & pressfrukost

Lästid: 1 min

Shit… trodde att jag hade försovit mig men än hinner jag gå upp och in till stan. Ett pressfrukost väntar nämligen. Jag var ju på Jimmy & Joan’s New York event som visade sig inte var i det nya caféet utan i en ascoolt lägenhet i Vasastan då caféet var inte riktig klar. Nu har caféet varit i gång i typ en månad och förra veckan kom inbjudan till pressfrukosten 🙂 Ska bli kul för jag har inte hunnit kika in där. Har sett att det ser väldigt posh ut och mycket kabottblå och guld, bagels och även Bulletproof coffee.

Barnen är lediga idag då förskolan har stängd men Måns tar föräldraledig.

Och det är inte många dagar kvar jag kan joina 40-klubben ? Får se vad vi hittar på.

Min mamma åker ner till Thailand idag för att kolla till min moster som ligger i cancer på sjukhuset. Kan bli sista gången de ser varandra.

Ha en fin måndag och njut av höstlov/läslov med barnen om du är ledig!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge