Shit… trodde att jag hade försovit mig men än hinner jag gå upp och in till stan. Ett pressfrukost väntar nämligen. Jag var ju på Jimmy & Joan’s New York event som visade sig inte var i det nya caféet utan i en ascoolt lägenhet i Vasastan då caféet var inte riktig klar. Nu har caféet varit i gång i typ en månad och förra veckan kom inbjudan till pressfrukosten 🙂 Ska bli kul för jag har inte hunnit kika in där. Har sett att det ser väldigt posh ut och mycket kabottblå och guld, bagels och även Bulletproof coffee.

Barnen är lediga idag då förskolan har stängd men Måns tar föräldraledig.

Och det är inte många dagar kvar jag kan joina 40-klubben ? Får se vad vi hittar på.

Min mamma åker ner till Thailand idag för att kolla till min moster som ligger i cancer på sjukhuset. Kan bli sista gången de ser varandra.

Ha en fin måndag och njut av höstlov/läslov med barnen om du är ledig!