En uppdatering för det var längesen jag skrev något om det här med att Prim måste sluta tutta. Att hon använder mina tuttar som napp på kvällarna är av en rutin nu men det har blivit värre. Det är ju hennes mysstund men det har blivit extra jobbigt. Så pass jobbigt när Prim kör självservice och drar i kläderna eller kryper upp i mina knä så fort jag sätter mig. 


Det har blivit som rutin

Att efter badet så vill hon att jag också ska byta till pyjamas. Om hon inte hämtar mina kläder så pekar hon hysteriskt på de om de hänger på tork dvs amningslinnet och mina slappar byxor. En kväll tog jag på mig andra byxor och hon blev så arg. 

På den senaste tiden har det blivit värre. Att hon byter sidan själv så hej och hå, höger, vänster och kryper över till höger. Tills jag ryter ifrån oftast. Jag blir tokig ju. Vi samsover så jag har inte fått sova hela natten utan att vakna sedan Tilda tittade ut liksom. Det är mycket psykiskt påfrestande och ja som Cissi Wallin skrev i Metro, att runt tre dagar i veckan kommer hon inte ur pyjamasen. Så var det också för mig. Nu är det vara barnen är sjuka och då blir de ju sjuka i omlott. Så en hel vecka i pyjamasen och inte träffa någon vuxen än min köra man. Psykbryt. Lätt.

Så från måndag har noterat och gör det under en vecka så får se hur Prim och jag kan fajtas. På fredag sover vi i Halmstad och lördag ska jag på ett bloggevent i Ängelholm som fina Sofia anordnar för andra gången. Då blir Prim utan mig (= tutten) för första gången! 

Hittills så har det jobbigast varit att hon vaknar mellan kl.1 och 3, gallskriker och sparkade runt i sängen. Enda sättet att tysta henne var att tutta. Jobbigt.