Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

“Mammas nom är slut”

Lästid: 2 min

En uppdatering för det var längesen jag skrev något om det här med att Prim måste sluta tutta. Att hon använder mina tuttar som napp på kvällarna är av en rutin nu men det har blivit värre. Det är ju hennes mysstund men det har blivit extra jobbigt. Så pass jobbigt när Prim kör självservice och drar i kläderna eller kryper upp i mina knä så fort jag sätter mig. 


Det har blivit som rutin

Att efter badet så vill hon att jag också ska byta till pyjamas. Om hon inte hämtar mina kläder så pekar hon hysteriskt på de om de hänger på tork dvs amningslinnet och mina slappar byxor. En kväll tog jag på mig andra byxor och hon blev så arg. 

På den senaste tiden har det blivit värre. Att hon byter sidan själv så hej och hå, höger, vänster och kryper över till höger. Tills jag ryter ifrån oftast. Jag blir tokig ju. Vi samsover så jag har inte fått sova hela natten utan att vakna sedan Tilda tittade ut liksom. Det är mycket psykiskt påfrestande och ja som Cissi Wallin skrev i Metro, att runt tre dagar i veckan kommer hon inte ur pyjamasen. Så var det också för mig. Nu är det vara barnen är sjuka och då blir de ju sjuka i omlott. Så en hel vecka i pyjamasen och inte träffa någon vuxen än min köra man. Psykbryt. Lätt.

Så från måndag har noterat och gör det under en vecka så får se hur Prim och jag kan fajtas. På fredag sover vi i Halmstad och lördag ska jag på ett bloggevent i Ängelholm som fina Sofia anordnar för andra gången. Då blir Prim utan mig (= tutten) för första gången! 

Hittills så har det jobbigast varit att hon vaknar mellan kl.1 och 3, gallskriker och sparkade runt i sängen. Enda sättet att tysta henne var att tutta. Jobbigt. 

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om ““Mammas nom är slut”

 1. Alltså det låter som att det är mig och J du beskriver! Allt från att jag är napp hela natten till att hon kör “självservering” o drar ner min tröja (hemma eller ute spelar ingen roll för henne…).
  Nu testare vi att hon får sova i eget rum o ska se hur det funkar:/
  Jennyjenny.se recently posted…En onsdag med fika och fotograferingMy Profile

  1. Haha skönt att fler än jag har det så och ibland känner jag mig som en mjölkkossa utan mjölk gaaah ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge