Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Mammas leksak ajabaja! 

Lästid: 1 min

Mitt i flytten så hann vi även hämta ut min present 🙂 Tilda var direkt framme och ville titta och öppna. Jag sa att det var Mamma leksak och jon upprepade ju och sa även “mammas leksak ajabaja man får inte ta mammas leksak”. Klok tjej haha…ändå försökte hon ta nåt hon kunde få tag på ut boxen och vi vet ju att hon kör ALLT ELLER INGET. Får hon inte ta så tar hon ändå och slänger iväg saken. Jag fick leka med min leksak när hon hade somnat 🙂

  

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Mammas leksak ajabaja! 

  1. Liselotte - mamma, fru och fotograf! skriver:

    Är du nöjd med din nya leksak? 🙂 Som den kameratok jag är blir jag lite nyfiken!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge