Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Mammaboosten 2014 – The Show ikväll!

Lästid: 1 min

Yeah… det är idag det! Den efterlängtade måndag.

Ikväll ska jag, På Smällen, Petra, Malin och Josephine (som är också en mammabloggare i Göteborg som jag inte har träffat) på MammaBoosten 2014 – The Show. Vi har bord på West Coast på Hotel Gothia Towers kl.17 så det ska bli gott att äta en bit mat innan showen. Det är nog mingel och fotografering också om det är som jag har sett på bilder från Malmö. Nu är det Göteborgs tur 🙂 En bra början på veckan!

Tilda kommer få hänga på pappas jobb så att jag hinner dit till kl.17 🙂

Vilka ska dit ikväll i Göteborg?

Vi ses där!

image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge