Det har rullat på här men jag har absolut inte glömt att berätta för er om hur det gick med blggträffen som Hannahmeh ordnade!
IMG_2029.JPG
Jag blev överraskad och det var över alla mina förväntningar. Hannah själv hade förvarnat att det var hennes första event. Det blev ju jättebra och det var kul att träffa lite nya ansikten i Göteborg. Vi skulle vara 15 bloggmammor men jag vet inte om alla kom. Vi var på Smart Eyes konferenslokal i stan och där välkomnades vi av marknadschefen Thomas och Hannah från Body Shop Nordstan. Det bjöd på tilltugg och bubbel å mitt glas var alltid fylld haha. Ok nu blir det tråkigt om jag ska mala på här. Jag har ju massor med bilder att visa! 🙂

Vill ni se fler bilder och vilka som var med kan ni kika in hos Hannah här!
Självklart var det också goodie bags men mer om de i nästa inlägg, häng kvar! 🙂

IMG_2037.JPGIMG_2038.JPG
Marknadschefen Thomas presenterade företaget och visade de senaste i glasögonväg. Vi fick även se en “behind the scene” film när de gjorde reklamen med Izabella Scorupco som är Smart Eyes glasögonambassadör. Det har väl ingen missat? Den här vackra kvinnan passar ju i allt. Självklart har Smart Eyes designat fram en Iza Collection. Sedan har de också hämtat inspiration från Broom Street i SoHo. Spoil alert, spoil alert!

IMG_2039.JPG

IMG_5201.JPG
“Alla barn har rätt att se!”
Jo, visste ni att Smart Eyes erbjuder gratis glasögon till barn med synfel mellan 0 – 7 år och i syfte att motverka utanförskap?! Hurra!
Läs deras pressmeddelande här för mer info.

Stort tack till Hannahmeh, Smart Eyes och The Body Shop m.flIMG_5300.JPG