Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

“Mamma, vad är möte?”

Lästid: 1 min

Mamma ska på möte. Vad är möte? Undrade Tilda. Nåt tråkigt som vuxen måste ibland göra, svarade jag. Det är kul att hon frågar “vad är det”och “varför” varje gång nytt ord kommer upp. 

Innan mamma offrade sig att åka på brf-stämman och lämnade pappa med två barn så var vi på Bushuset i Torslanda och hamburgarehuset. Taktiken var att få Tilda att bli trött redan vid kl.18 och slocknar. Prim får ta flaskan idag om hon skulle bli riktig hungrig och jag har tinat mitt mjölk från frysen åt Måns. Smått ont i huvudet nu och hoppas att jag inte somnar! 


Tilda ville vara Spiderman och pappa…? Larven 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge