Mamma sova soffan

Lästid: 1 min

Inatt ville Tilda inte somna om så jag gick såklart upp och gjorde välling till henne. Hon ville inte sova i sängen för det läckte lite kiss. Jag måste säga att ingen av oss här hemma gillar Libero Comfort nr6. Tror att de är förstora för Tilda, inte i midjan men den hänger typ som en pungpåse efter en kissning. Sedan har hon fått eksem på baksidan av låren och knävecken också. Nej, de kommer vi bara ha på dagiset.

Jag är lite mörbullad i huvudet för jag somnade inte förrän efter kl2 och vid kl4 så byte Måns blöjan på Tilda. Sedan ville hon inte ligga på handduken där der var kiss. Inga kläder vilke hon ha och inte heller täcke. Filt gick bra. Så hon och jag lade oss på soffan och fick skruva upp värmen i rummet. Som vanligt ville hon att jag skulle “släcka fai”… Ljusen från gatlyktorna lyste in… 

Nu är hon på dagis och utan gråt. De skulke fira henne för att hon fyllde 2 år i lördags. Det skrev de upp i kalender förra veckan men det blev nog inget.

#blogg100-16

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge