Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Mamma sova soffan

Lästid: 1 min

Inatt ville Tilda inte somna om så jag gick såklart upp och gjorde välling till henne. Hon ville inte sova i sängen för det läckte lite kiss. Jag måste säga att ingen av oss här hemma gillar Libero Comfort nr6. Tror att de är förstora för Tilda, inte i midjan men den hänger typ som en pungpåse efter en kissning. Sedan har hon fått eksem på baksidan av låren och knävecken också. Nej, de kommer vi bara ha på dagiset.

Jag är lite mörbullad i huvudet för jag somnade inte förrän efter kl2 och vid kl4 så byte Måns blöjan på Tilda. Sedan ville hon inte ligga på handduken där der var kiss. Inga kläder vilke hon ha och inte heller täcke. Filt gick bra. Så hon och jag lade oss på soffan och fick skruva upp värmen i rummet. Som vanligt ville hon att jag skulle “släcka fai”… Ljusen från gatlyktorna lyste in… 

Nu är hon på dagis och utan gråt. De skulke fira henne för att hon fyllde 2 år i lördags. Det skrev de upp i kalender förra veckan men det blev nog inget.

#blogg100-16

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge