Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Mamma kan inte släcka solen!

Lästid: 1 min

Tilda har fått vara hemma idag. Hon har varit snorig under helgen och fortfarande hostig. Så imorse hostade hon lite men alltså…jag vet inte om hon bara lurade mig. Jag vet, nu låter jag lite dumt. Att en snart 2-åring skulle lura mig. Hon hostade och kommenterade med “Tilda hoooshta, Tilda bada” och vill hoppa i badet. Jag sade “dagis, vi ska till dagis” och blev ett vrål neeeej och mer hosta. Hon fick vara hemma. 

Efter badet så skulle hon ha välling på soffan. Det var soligt och mycket ljus som tittade in i lägenheten. Tilda blev galen och vrålade “mamma släcka fai, släcka fai!!!” Jag drog ner persienn. “Tilda ont öga” och hon höll för ögonen. Då sade jag “Mamma kan inte släcka solen!” (Fai = lampa/eld)

Nu ikväll förvarnade jag Tilda igen att imorn blir det dagis. Å så blev det “neeej, inte dagis, vill inte!” Å jag fick värsta arg-och-rynka-panna-blicken. Men det måste bli dagis imorn. Jag har nämligen massa jobbansökningar som jag inte hunnit med och två gästblogginlägg att skriva…lite nervöst och ska förska få iväg allting senast på fredag. 

Vi har målat naglar också 🙂

#blogg100 -4

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge