Mamma kan inte släcka solen!

Lästid: 1 min

Tilda har fått vara hemma idag. Hon har varit snorig under helgen och fortfarande hostig. Så imorse hostade hon lite men alltså…jag vet inte om hon bara lurade mig. Jag vet, nu låter jag lite dumt. Att en snart 2-åring skulle lura mig. Hon hostade och kommenterade med “Tilda hoooshta, Tilda bada” och vill hoppa i badet. Jag sade “dagis, vi ska till dagis” och blev ett vrål neeeej och mer hosta. Hon fick vara hemma. 

Efter badet så skulle hon ha välling på soffan. Det var soligt och mycket ljus som tittade in i lägenheten. Tilda blev galen och vrålade “mamma släcka fai, släcka fai!!!” Jag drog ner persienn. “Tilda ont öga” och hon höll för ögonen. Då sade jag “Mamma kan inte släcka solen!” (Fai = lampa/eld)

Nu ikväll förvarnade jag Tilda igen att imorn blir det dagis. Å så blev det “neeej, inte dagis, vill inte!” Å jag fick värsta arg-och-rynka-panna-blicken. Men det måste bli dagis imorn. Jag har nämligen massa jobbansökningar som jag inte hunnit med och två gästblogginlägg att skriva…lite nervöst och ska förska få iväg allting senast på fredag. 

Vi har målat naglar också 🙂

#blogg100 -4

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge