“Mamma är tråkig”

Lästid: 2 min

Kvällens skratt… Tilda lägger sig ALDRIG kl.19, ingen idé att försöka.

Vi var en sväng i stan i eftermiddag och typ kl.16 var vi hemma. Jag var ap-hungrig och jättesugen på ris(!). Väl hemma så blev det att JAG och Tilda påbörjade maten och Måns chillade på soffan. Sedan blev det att jag slängde i mig maten, blev proppmätt och Tilda åt jättebra men Måns fick laga sin egen mat! Efter maten fick Tilda bada. Måns höll då på med toppingen till morotkakan och Tilda ville genast komma upp ur badet och hjälpa pappa när hon hörde elvispen gick igång. Måns gjorde klart morotskakan och Tilda fick smaka på en bit som hon såklart kladdade ner sig med. De små kan verkligen kladda ner sig med allt, oavsett hur lite det är så blir det alltid geggamoja. Det blev en vända till i badet.

Runt kl.19 fick hon välling i sängen och då låg hon och titta i sin Ipad. Jag slumrade till…jag slumrar alltid tillnör jag ska lägga henne. Ibland somnar jag före Tilda 😉

I alla fall, jag slumrade till och då tyckte jag att det var dags att släcka och säga gonatt till Ipaden. Det blev mörkt. Tilda låg aldrig stilla och ville ha min arm, smeka min arm…måste alltid ha kontakt. Och så rullade hon iväg, hasade ner sig för sängen och sade “Tilda måste till pappa” o så kutade hon iväg och stängde igen sovrumsdörren.

Pappa Måns kollade på tv och skulle äta sin middag. Måns kom in i sovrummet och berättade att Tilda hade sagt “mamman är tråkig”.

Hon hade sagt “mamma sover, mamma är tråkig”. 😂

Tilda 2 år och 7 månader.


Hon ville verkligen prova “spiderman” när pappa frågade och hon nickade. Hon försökte inte få oss att köpa nåt i alla fall. Som bebid hade hon en supermandräkt, nu är det mycket Spiderman som hon hade sett på Youtube.

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge