Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

“Mamma är tråkig”

Lästid: 2 min

Kvällens skratt… Tilda lägger sig ALDRIG kl.19, ingen idé att försöka.

Vi var en sväng i stan i eftermiddag och typ kl.16 var vi hemma. Jag var ap-hungrig och jättesugen på ris(!). Väl hemma så blev det att JAG och Tilda påbörjade maten och Måns chillade på soffan. Sedan blev det att jag slängde i mig maten, blev proppmätt och Tilda åt jättebra men Måns fick laga sin egen mat! Efter maten fick Tilda bada. Måns höll då på med toppingen till morotkakan och Tilda ville genast komma upp ur badet och hjälpa pappa när hon hörde elvispen gick igång. Måns gjorde klart morotskakan och Tilda fick smaka på en bit som hon såklart kladdade ner sig med. De små kan verkligen kladda ner sig med allt, oavsett hur lite det är så blir det alltid geggamoja. Det blev en vända till i badet.

Runt kl.19 fick hon välling i sängen och då låg hon och titta i sin Ipad. Jag slumrade till…jag slumrar alltid tillnör jag ska lägga henne. Ibland somnar jag före Tilda 😉

I alla fall, jag slumrade till och då tyckte jag att det var dags att släcka och säga gonatt till Ipaden. Det blev mörkt. Tilda låg aldrig stilla och ville ha min arm, smeka min arm…måste alltid ha kontakt. Och så rullade hon iväg, hasade ner sig för sängen och sade “Tilda måste till pappa” o så kutade hon iväg och stängde igen sovrumsdörren.

Pappa Måns kollade på tv och skulle äta sin middag. Måns kom in i sovrummet och berättade att Tilda hade sagt “mamman är tråkig”.

Hon hade sagt “mamma sover, mamma är tråkig”. 😂

Tilda 2 år och 7 månader.


Hon ville verkligen prova “spiderman” när pappa frågade och hon nickade. Hon försökte inte få oss att köpa nåt i alla fall. Som bebid hade hon en supermandräkt, nu är det mycket Spiderman som hon hade sett på Youtube.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge