Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Mamma, är du arg…?

Lästid: 1 min

Barn, deras frågor och känslor. 

Tilda är väldig frågvis och ger sig inte om hon inte tycker att hon har fått svar. Så att bara säga “jag vet inte” går inte här. Hon har länge ställt frågor som “vad” och “varför”. Hon kan verkligen vara envis med frågorna. Det är väl så barn är vid den här åldern. 

Imorse pratade Måns och jag om bilen. Att jag ska ta HANS bil till Västerås på bloggevent… och Emma kör för jag är 37 bast och har aldrig skaffat mig körkort. Hans bil har varit på service innan vi skulle till Stockholm så det är ju lite mer safe. Måns trodde i alla fall hela tiden att vi ska åka någons husbil och det har inte jag bekräftad att vi skulle. Jag var mitt uppe i äggröran med Prim och Tilda. Måns skulle göra sig i ordning inför konferensen och blir borta hela dan till sen på kvällen. 

 (Middag igår. Ris, omelett och blomkål som Tilda vill ha det)

Jag brusade upp med thai-temperament och höjde rösten för det gick inte att prata med Måns och han har typ inte lyssnat om bilen. En stund därefter kom Tilda när jag stod i badrummet och hon frågade lite undrande “mammaaa, är du arg på pappa?”. Jag fick en klump i halsen, svarade lite tröstande och kramade om henne “nej, mamma är inte arg, mamma pratade lite högt”. Tilda fortsatte…”mamma blev arg när pappa sa husbil!”. Då flikade Måns in och sa att pappa missförstod mamma och trodde husbil var bil. 

Det här med att tjafsa inför barnen. Det är inte riktigt ok MEN det beror på vad det handlar om. Det är nyttigt att barn vet att vi föräldrar har också känslor, tycker jag. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge