Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Makrill, ugnsbakad rotselleri, hasselnöt och brynt smör

Lästid: 1 min

Behöver nog inget recept för en bild säger mer än 250 ord? 🙂 Här kommer i alla fall middagstipset.

Bilden har jag tagit för 2 veckor sedan när vi åt detta. Färsk makrill hottade vi vid fiskdisken i Kville Saluhall och köpte 3 hela fiskar men bad expediten att ta bort huvud och inälvorna. Makrill kostade 69kr/kg ch Makrillfiléer kostade nåt på 120kr. Så vi filéade fiskarna själv…eller Måns gjorde det för han behövde lära sig haha. 

Sedan lagade han hela rätten. Rotsellerin körde han efter Tommy Myllemäkis Grönsaksboksom Måns fick i födelsedagspresent. 

Makrill med ugnsbakad rotselleri, rostade hasselnötter och brynt smör!

   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge