Jag har handlat på Make Up Store (MUS) sedan 2006 då produkterna fanns på marknaden. Det är bara 2 produkter som jag använder, deras Loose powder Café au lait och “Cover all mix dark” concealer. De är dryga och räcker länge å funkar kanon bra för mig.

Nu har MUS bytt förpackning på sina löspudrar och det märkte jag en stor skillnad när jag köpte en ny burk igår på Åhléns i Nordstan. Jag tyckte att burken har krymt men säljaren sade att innehållet är detsamma. När jag kom hem så jämförde jag burkarna och det skiljer med hela 7 g! Det är säkert 3 mån förbrukning för mig! Kan också nämna att jag använder inte pudret rak av utan blanda ut det med ett thailändsk ansiktspuder som är vit och med uv-skydd.

En burk MUS räcker alltså i minst 9 månader vid daglig användning och utblandning. Tror ni att jag är glad nu över MUS nya  påhitt? Se själv så förstår ni. Fy fy fy MUS!

Pris? det har inte blivit billigare i alla fall!

image

Ta med en bild på concealern också, ” cover all mix dark”. Räcker 4-5 mån vid daglig användning.

image