Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Maila förskolechefen

Lästid: 1 min

Jag är inte glad. Jag har ett möte sedan förra veckan inplanerad. Nu är barnen hemma.

Dags att skicka ett mail efter TRE terminer av personalbrist som verkar vara återkommande utan någon förbättring. 
Det finns ingen i Vikariepoolen och förskolor får slåss som de enstaka som finns. En personal på Tildas avdelning slutade och började på föräldrakooperativet och nu verkar allting kollapsa på Tildas avdelningen och hela förskolan. Personal på andra avdelningar får ryckas in, barnen får vara med på andra avdelningar och detta har pågått länge. Personalen försöker samarbeta med varandra så gott det går. Jag klagar inte på dem. De vill att vi föräldrar ska ta detta med förskolechefen och ledningen. 

Ett mail har nu gått iväg med bifogad bild som bevis på ett rop om hjälp. Här i bloggen har jag raderat de namnen på personalen.

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Maila förskolechefen

 1. Stackars, stackars lärare och stackars både dig och Tilda. Jag hade nästan fått dåligt samvete om jag ändå var tvungen att lämna, men man har ju rätt till sina tider ..
  Usch, vilken jobbig sits men bra att du mailade tycker jag!
  Kram <3

 2. Herre Gud vilken kaos. Varför gör inte personalen mer?? Tre terminer och de klagar inte, kämpar inte, strejkar inte eller nått för att få förbättring på det hela. Tre terminer är för mycket. Om man inte löst det på första så är det dags för personalen att ställa krav på situationen och inte hos föräldrarna utan hos cheferna osv. Bra att du mailade. Jag anser att varje medarbetare oavsett vart man jobbar, har som ansvar att se till att man har det bra på en arbetsplats, genom att klaga eller påpeka eller komma med förslag till sina chefer. Inte går jag till mina kunder och ber de hjälpa mig eller lösa mina problem på jobbet, jag går till chefen och om det inte funkar så till högre chefen och högre om det krävs. Fattar också att det är invecklat på fsk men man måste försöka, de måste försöka, kämpa för sina egna arbetsplatser och jobb. Jisses. Hoppas det löser sig fina.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge