Okategoriserade

Maila förskolechefen

Jag är inte glad. Jag har ett möte sedan förra veckan inplanerad. Nu är barnen hemma.

Dags att skicka ett mail efter TRE terminer av personalbrist som verkar vara återkommande utan någon förbättring. 
Det finns ingen i Vikariepoolen och förskolor får slåss som de enstaka som finns. En personal på Tildas avdelning slutade och började på föräldrakooperativet och nu verkar allting kollapsa på Tildas avdelningen och hela förskolan. Personal på andra avdelningar får ryckas in, barnen får vara med på andra avdelningar och detta har pågått länge. Personalen försöker samarbeta med varandra så gott det går. Jag klagar inte på dem. De vill att vi föräldrar ska ta detta med förskolechefen och ledningen. 

Ett mail har nu gått iväg med bifogad bild som bevis på ett rop om hjälp. Här i bloggen har jag raderat de namnen på personalen.

2 thoughts on “Maila förskolechefen

  1. Stackars, stackars lärare och stackars både dig och Tilda. Jag hade nästan fått dåligt samvete om jag ändå var tvungen att lämna, men man har ju rätt till sina tider ..
    Usch, vilken jobbig sits men bra att du mailade tycker jag!
    Kram <3

  2. Herre Gud vilken kaos. Varför gör inte personalen mer?? Tre terminer och de klagar inte, kämpar inte, strejkar inte eller nått för att få förbättring på det hela. Tre terminer är för mycket. Om man inte löst det på första så är det dags för personalen att ställa krav på situationen och inte hos föräldrarna utan hos cheferna osv. Bra att du mailade. Jag anser att varje medarbetare oavsett vart man jobbar, har som ansvar att se till att man har det bra på en arbetsplats, genom att klaga eller påpeka eller komma med förslag till sina chefer. Inte går jag till mina kunder och ber de hjälpa mig eller lösa mina problem på jobbet, jag går till chefen och om det inte funkar så till högre chefen och högre om det krävs. Fattar också att det är invecklat på fsk men man måste försöka, de måste försöka, kämpa för sina egna arbetsplatser och jobb. Jisses. Hoppas det löser sig fina.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge