Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Magsjuka Tilda

Lästid: 2 min

Jahapp. När den lilla har tillfrisknat en dag så började den stora istället! Jag ligger klarvaken nu sedan kl.3 så jag får väl skriva av mig lite. 

Tilda började svälja saliv som om hon var torr i munnen. Och så kom det, rak i ansiktet på mig då Tilda låg på ryggen. Jag hann dock agera och fick tag på min mysbyxs och försökte fånga upp spyan. Tur att hon ville sova i bara underkläder för hon tyckte det var varmt i vårt sovrum. Måns sov själv i Tildas rum men nu har han flyttat in, och alla fyra sover nu i samma säng. Får se hur detta kommer gå. Om vi alla också blir smittade. Inom en och halv timmes lopp spydde Tilda upp tre gånger. Fasen också! 


Igår var Tilda på förskolan på lunchen när jag behövde göra ett ärende, och Tilda ville så gärna gå dit. Då fick man höra att det var magsjuka på gång. Det satt ingen lapp vid entrédörren då så idag lär de göra det när jag hör av mig och informerar. Det var nästan att jag ville vända och gå men Tilda hade redan sprungit i väg och lekt. Tänkte ok, 3 timmar och det pågick magsjuka förr men hon kom undan. Tilda har inte varit på förskolan alla sina 15 timmar per vecka sedan terminstarten, vissa veckor var hon ledig. 

Igår gick en av gruppens minstingar på Tildas avdelningen och hostade konstans och skulle kunna vara en smittmaskin. Tilda får vara hemma så fort hon visar symtom för något liksom. Visst att alla föräldrar kan inte ha det så som vi. Personal borde ha ringt föräldrarna och be de komma ta hem sitt barn. När jag kom och hämtade Tilda så lät den stackars flickans hostan ännu värre och det tyckte personalen med. De kanske gjorde nåt åt det, jag vet inte. Jag är ingen moralkärring men bara irriterad när jag ser att barnet inte mådde bra och borde vara hemma och vila. 

Idag skulle Prim gå till Tandläkaren för första gången kl.8:30 och Måns fick ringa så fort tandläkarmottagningen öppnade för att avboka. Prim kräkte 4tim efter att Tilda började. Jag hade passat på att boka in Tilda till idag på Ögonmottagningen eftersom hon fick en kallelse för att följa upp med hennes skelning. Skönt att man kan avboka där på 1177s hemsida. 

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Magsjuka Tilda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge