Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Magsjuka kom inte hit!

Lästid: 1 min

December månad är ju alltid lite risky när man har barn på förskolan. Tilda har varit sjuk med en fet förkylning och snuva varannan vecka så det gar inte varit mycket förskola för henne. Förra veckan var hon hemma. Veckan innan var hon där. I veckan var hon i tisdags och hon var sååå ledsen, riktig ledsen fast hon ville ju dit men det sa hon kvällen innan ja. Hon missade Lucia och allt. 

När vi kom till förskolan så var det såklart en lapp vid dörren “Magsjuka går på huset!” och jag frågade personalen så var det inte på Tildas avdelning utan den jämte men det räcker väl att nån av barnen eller personalen kommer över till hennes avdelning för att hon skulle bli smittad. Det tar väl några dagar innan det bryter ut också. Så ingen mer förskola resten av veckan! 

Hoppas vi klarar oss då vi ska åka upp till mina föräldrar i Stockholm/Tumba över julen. Magsjuka go away! 

  
Så kul man kan ha när man fick smaka på en Raffaello boll som smulade överallt

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge