Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Magont

Lästid: 1 min

Förskolan ringde och Tilda hade sagt att hon hade ont i magen så hon åt aldrig lunch där. Måns gick och hämtade hem henne och hon ville inte ens gå till Willys och handla fika. Nu ligger hon på soffan och är jätteledsen. Hon är alltid hård i magen och förstoppad. Hon vill inte äta eller dricka nåt, brydde sig inte ens om att fråga efter en kaka när jag tog fram dem. 

Hon ropade från soffan och smågrät “mammaaaa hjääääälp!”. Jag kände på hennes mage höger och vänster och hon svarade så klart att hon hade ont där och där när jag frågade. Hon kan inte riktig säga exakt vart så för barn i hennes ålder blir ju att det gör ont överallt oavsett. 

Vi får helt enkelt försöka ge henne  Laktulos dagligen. 

Stackars Tilda. Nu vill båda barnen bara ha mamma. Lilla Prim har i alla fall inte problem med magen.  

Uppdatering: nu är det bra igen med Tilda efter att hon bajsade tre gånger 😉

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer om “Magont

  1. Min K har haft problem med förstoppning/trög mage i princip sen han föddes men senaste halvåret har det funkat tack vare ett pulver han dricker utspätt i vatten varje morgon (smakar gott o bara 1/2 dl så inga problem att få i sig). Det hör magen mjuk och inga gaser som laktulos kan ge. Inte heller “beroendeframkallande” enligt BVC. Det heter forlax och är utskrivet via BVC.

    1. Aha! Tack! Forlax har jag inte hört men ska skicka Måns och köpa. Miniform sa förskolan men vi har Laktulos dom vi har gett henne tillfällig i max 1 vecka. Hon blir ju bara gasig om det är en liten dos och går magknip om det blir för mycket. Nu har hon bajsat 3 gånger och är sig själv igen 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge