Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Mad Friday

Lästid: 1 min

Mitt humör var verkligen inte på topp igår. ALLA ville ha mig och trötta jag fick inte vara ifred från att alla vaknade tills läggdags igen. 

Tilda var mammig. Penny vill ha mer tutte och ville snutta så mycket hon kunde och så fort jag lade ner henne eller Måns fick ta henne så blev hon arg. Och Måns hade ont i ryggen men jag sa att han måste röra på sig för det skulle bli värre om han bara låg stilla.


Sedan kom det ett stort paket och Tilda blev tjurig. Hon ville inte ha paketet…bortskämd och otacksam unge! Måns och jag började bygga ihop men vi var inte överens om hur allting skulle sitta trots manualen. Alla blev arga på varandra mitt i barn skrik. 

En sånn fredag ja. Och jag fick inte mycket gjort med mig själv och var pyjamas hela dan. Avslutade min dag med tre nya avsnitt av Orange is the new black och hann somna i 40 min innan Tilda vaknade av att hon hade kissat på sig lite men i tid så att jag kunde följa med henne till pottan. Jag somnar 

Varför är lådan alltid roligaste?

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge