Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Lyxlunch på Hotel Bellora & firade 39 år!

Lästid: 1 min

Ett år kvar till 40! Holy crap 39 blev jag igår. 

Tur att man har bra asiatiska gener hahaha! Men efter 50 då kommer jordens gravitation att dra allting down down down och rynkorna kommer ikapp ? vissa får rynkor som 18-åring men jag fick på mig mina första fake lösögonfransar när jag är 39 haha! 

Bild: Johanna – Enklaknep.se

Det hände inte supermycket men Måns slutade vid lunch så vi tog en lång lunch på superlyxiga Hotel Bellora. Det är ett boutiquehotell men ändå hemtrevligt. 


Kanske Göteborgs bästa lunchhak! För 139kr får du dagens varmrätt/pasta/risotto och antipastibuffé. 


Notan gick på 450kr då jag drack ett glas sauvignon blanc till min risotto med musslor och scampi. Måns åt en pasta och drack en öl. 


Och Måns bakade en brownie med pekannötter till mig i stället för en tårta då jag inte ville ha nån tårta. 
Nu tar vi helg!

Nu väntar vi på att Måns föräldrar kommer hit över helgen. Idag fyller Tildas kusin Philip 4 år och hans mamma också 39, så imorn blir det barnkalas. På kvällen ska jag på bloggevent på Hello Bombshell som LMevent har bjudit in. Sedan en senmiddag på Moon Thai! Söndag är det bloggworkshop som Johanna och jag håller i. Lite kul i helgen ja 🙂

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Lyxlunch på Hotel Bellora & firade 39 år!

  1. Du är verkligen så fin på bilden S! Verkade vara en bra åldringsdag 😉 Ja vem hade inte velat ha dina gener!!! Dom är to die for!
    Vi blir 34 st härliga tjejer imorgon och 11 pers på middagen, så himla roligt!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge