Nöjd och lyckad bloggevent som jag, L&M Events och På Smällen-Emma har anordnat ✌🏻️Får inte heller glömma att vi är BloggEvent by ES och den här gången har vi kört ihop med vår partner som ville samarbeta med oss. 

Tack till alla bloggare, nya och bekanta ansikten. Det var verkligen kul och trevligt att lära känna alla. 

Jag hann inte blogga så mycket under dagen men Emma har varit flitig så kikar in hos henne och scrolla upp/ner i flödet för där har hon många uppdateringar från gårdagens happening 😊

Blogginlägg med bilder från minglet och eventet kommer under veckan. 

Jag har även tänkt blogga om eventfix och tankar kring detta. Inget handbok men det kan vara kul och för er som funderar på att anordna eget event/bloggevent någon gång. Nu har jag gjort ett butiks-bloggevent och en bloggmiddag plus att jag har varit på en del bloggevent som andra bloggare och företag har anordnat. Så inlägget kommer att basera på mina egna erfarenheter och tänkar kring allting.

  

Middag på Ruby Bar på Scandic Rubinen, godkänd. Nu skriver jag ur min matkunskap och service perspektiv… Ärligt alltså. 

Jag valde en god och matig pumpasoppa med pilgrimmussla och en rejäl klick äkta löjrom. Sedan ville jag ha en fiskrätt men den var slut! Lite besviken för det var inte många gäster i restaurangen när klockan var 19:30. Det blev en medium ryggbiff som var hård och torr. Det var även första gången på länge jag inte åt upp en biff då gravidmagen tog emot och jag sparade plats för Creme Brûlée. Måste säga att min brulée är faktisk mycket godare, i alla fall sist jag gjorde brûlée. Sockret på ytan var väldig tunnt så det var inte direkt knäckigt som jag förväntade mig. Servicen kan förbättras. I övrigt så var maten bra och alla var nöjda tror jag. Om jag inte är gravid så skulle jag lätt välja ostron och råbiff ur menyn! 

#vinterbloggmiddag2016 #thaimorsans_event