Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Lyckad Bloggmiddag

Lästid: 2 min

Nöjd och lyckad bloggevent som jag, L&M Events och På Smällen-Emma har anordnat ✌🏻️Får inte heller glömma att vi är BloggEvent by ES och den här gången har vi kört ihop med vår partner som ville samarbeta med oss. 

Tack till alla bloggare, nya och bekanta ansikten. Det var verkligen kul och trevligt att lära känna alla. 

Jag hann inte blogga så mycket under dagen men Emma har varit flitig så kikar in hos henne och scrolla upp/ner i flödet för där har hon många uppdateringar från gårdagens happening 😊

Blogginlägg med bilder från minglet och eventet kommer under veckan. 

Jag har även tänkt blogga om eventfix och tankar kring detta. Inget handbok men det kan vara kul och för er som funderar på att anordna eget event/bloggevent någon gång. Nu har jag gjort ett butiks-bloggevent och en bloggmiddag plus att jag har varit på en del bloggevent som andra bloggare och företag har anordnat. Så inlägget kommer att basera på mina egna erfarenheter och tänkar kring allting.

  

Middag på Ruby Bar på Scandic Rubinen, godkänd. Nu skriver jag ur min matkunskap och service perspektiv… Ärligt alltså. 

Jag valde en god och matig pumpasoppa med pilgrimmussla och en rejäl klick äkta löjrom. Sedan ville jag ha en fiskrätt men den var slut! Lite besviken för det var inte många gäster i restaurangen när klockan var 19:30. Det blev en medium ryggbiff som var hård och torr. Det var även första gången på länge jag inte åt upp en biff då gravidmagen tog emot och jag sparade plats för Creme Brûlée. Måste säga att min brulée är faktisk mycket godare, i alla fall sist jag gjorde brûlée. Sockret på ytan var väldig tunnt så det var inte direkt knäckigt som jag förväntade mig. Servicen kan förbättras. I övrigt så var maten bra och alla var nöjda tror jag. Om jag inte är gravid så skulle jag lätt välja ostron och råbiff ur menyn! 

#vinterbloggmiddag2016 #thaimorsans_event

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Lyckad Bloggmiddag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge