Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Lustig Tillståndenhet Göteborg

Lästid: 1 min

När jag kom en brilljant affärsidé så kontaktade jag Tillståndenhet i Göteborg via mail. Nösta dag fick jag svar. De hänvisade såååklart till sidan om “Serveringstillstånd”. Min grej och frågor är komplex, annars skulle jag inte fråga de då det finns en del att läsa själv men olika kommun, olika regler. Tror ni att de svarade på mina följfrågor?

Och det ska vara lätt att starta företag
Kan säga att det ingår alkohol i min affärsidé, och det verkar statet gilla att sätta stopp för.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge