Måns kom hemifrån jobb i Kina igår och han var sugen på annat än kinamat haha! Så det var antingen en saftig burgare eller en fet pizza som gällde. Vi skulle inte hinna ner till stan och äta på Vi Gårda då Tilda skulle komma hem om nån timme. Donken var inte heller så yeay då vi är där ofta med barnen. 

Så bra att vi har ändå många bra lokala matställen här! Vi gick till Barley’s Food Factory som ligger på Kvilletorget. Ett hamburgare ställe med en egen mix av lite hipp och rustik, konstutställning på väggar, öl flight och drinkar. Vi har varit här innan och första gången för i år. De har blivit bättre och bättre! 

Bjudpopcorn

Barley’s öppnade kl13 och det var inte en kotte gäster när vi kom in 13:45 men den när vi satte oss trillade det in flera sällskap. Ibland inbillar jag mig att jag har en sån dragningskraft som drar in kunder eftersom det händer rätt ofta. Igen, jag inbillar mig att jag har en superpower haha!

Måns åt en Bacon & Cheese Burger och jag en spicy (fick kocken att lägga på extra hot hot haha).

Prim somnade under den korta promenaden på vägen dit så vi kunde äta i lugn och ro. Vi lyxade till det med en öl. Måns har bara druckig blaskig kinesisk öl så det var nog gott med en Stigberg Haze och jag testade en Electric Nurse Lazy. Dett var riktig gott och blommig med en fin sötma.

Vi valde sötpotatis fries och Pimento de padrones som tillbehör som
var verkligen goda!

Allt detta gick på 450kr inkl dricks. Ett trevlig ställe, fick salta lite på min burgare men annars var det toppen. Jättemätt blev jag och lagom stor burgare för mig. Rekommenderas. Stängt på måndagar. 

/Detta är alltså EJ SPONSRAT inlägg!