När Dim Sum hade precis öppnat så besökte vi en gång och köpte takeaway. Vi pratade även med Benny som jag trodde vara ägaren men det var hans farbror. Vi beställde sushi, stekta gyoza, ångkokta dim dum och soppor. Takeaway. Benny rekommenderade att vi skulle komma på lunchbuffe under helger för då är det BARA kineser som har hittat dit. 

Det måste ju vara bra om det är mest asiater som hittat dit. Sedan blev det aldrig av att vi skulle gå äta buffé. 

Andra vänner till mig hade hittat dit och tycker att lunchen var bra. Det var i maj hon sade det. 

Tisdag förra veckan var Måns och jag på lunch. Måns var magsjuk måndag och kunde inte äta nåt. Buffé kanske var sämsta valet men han kunde tänka sig det. 

Väl där så kan både Måns och jag säga… Det var det SÄMSTA buffé vi åt.  

 

I det kalla fanns det sushi som bestod av hårda risbollar. Tjejen i kassan kom ut med en Ikea matlåda där hon hade risbollar och i en annan var det laxskivor dom hon lade på riset. Detta gjorde hon utan plasthandskar och bakom bardisken/kassan. 

Misosoppan vara smaklös och det var bara misopaste i typ. Vet ju för jag gör själv ibland och när jag inte hade dashi (fiskbuljongpulver). 

I det kalla så var det salladbuffé också. Det var som att man kunde göra sig en caesarsallad…. 

Dumplings var endast ångkokta deg fylld med fläsk eller nåt. Det var torrt, rosa och säkert drygat ut med kål. Degen var tjock. Det var som att äta en tillplattad kroppkaka utan smak. 

Det varma var inte heller så mycket att hurra för. Det var ris, äggnudlar med kinesiskt soja, sojawokade grönsaker, biff med bambuskott och lite till. Sedan var det vanliga friterade vårrullar och räkor. Inget efterrätt förutom te/kaffe och billiga havrekakor.

Jag såg inga kockar, bara hon i kassan och killen som förställer kocken på alla tidningsurklipp på väggen. Han lagade inte mat då och gick runt i vanliga kläder… kärlek och kokkonst my ass. Maten var antagligen gjorda för uppvärmning.

Varför??? Har de sålt själen till djävulen? Varför måste man ha med allting i tron om att vi i Sverige måste ha det. Säljer Dim Sum å så har man lite risbollat/rullar med fisk som man bara slängt på. Säljer thaikäk och sushi ich dumplings finns i menyn. Varför inte bara sälja nåt man verkligen är bra på och blir ensam på det i stället för att göra dåliga eller halvdana maträtter. 

Ät inte lunch här på vardagar! 

Vet nu inte om jag vill prova kvällmat här men alla dumplings skulle göras på brställning… 

Vet inte heller om alla kineser fortfarande valfärdar hit för att äta helgbuffén.