Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Lunch på A Hereford Beefstouw

Lästid: 1 min

Tilda är på dagis. Jag var nyss på lunch på A Hereford Beefstouw med min väninna Ana. Jag har inte varit här tidigare och det var rätt nice om man gillat biff, gärna rå! Salladsbaren var fräsch också.

Tack bästa Ana som bjöd mig. Årets första lunch ihop. Behövde ta en lite pause mitt i kaoset med alla grejer och fotografering hemma. Nu tillbaka till alla goodie bags från igår å plåta innan det blir dags att hämta Tilda.

IMG_6393.JPG

IMG_6392.JPG

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Lunch på A Hereford Beefstouw

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge