Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Lunch i huvudstaden

Lästid: 1 min

Det var mycket folk på stan och vi orkade inte ens tänka på shopping eller försöka fynda. Vi parkerade bilen i ett P-hus vid Hötorget å det kostade BARA 90kr/timme… höhö! Det blev lunch på ett café inne på Mood gallerian med min vän Linda. Jag gillar chai latte så det blev en stor chai men L tog grönté å jössös 47kr(!) för en vanlig kopp té. lika mycket som andra kaffe/te drycker på menyn. Visst, det var kul att se många att det händer grejer i Stockholm, många förändringar, nya caféer, restauranger och butiker… men det är sjukt att en kopp te kostade så mycket…absurt! Hamburgare var ok men Burgersson på Linné i Göteborg är mycket bättre. Annars…Jättekul att träffa L igen!

Just det! Linda bloggar också, hennes blogg heter http://mewithchopsticks.wordpress.com. Hon skriver om mat och restauranger som hon har provat mm. Kolla in!

image

image

image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge