Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Luciatåg på förskolan

Lästid: 1 min

Barnen har setts tränat på att sjunga julsånger i veckor och Penny är en riktig sångfågel och pratkvarn. De två har setts fram emot Lucia-tåget och igår var vi föräldrar närvarande. Många föräldrar var också med.

Väl där i förskolan hade några barn båda föräldrar med och några barn hade inga föräldrar alls på plats. Vissa barn var superglada på att sjunga högt och vissa såg ledsna ut…

Jag vet inte om det var pga. scenskräck eller för att jusr det barnet hade inga föräldrar som kunde vara med. När barnen hade sjungit och tågat ut så fikade vi med pepparkakor som barnen hade bakat och köpta lussekatter. Det barnet så ensam ut vid vårt lilla bord så jag försökte prata med och skoja med barnet. Penny var med men ville bara sitta i mitt knä.

Det är inte alltid så att alla föräldrar jag vara med på allt men jag vill i alla fall inte missa något som mina barn gör… eller mina barn ska bli ledsna och tänka varför har de ingen som kommer och kollar på dem.

När jag var barn så kunde inte min mamma närvara på allt som vi hade i skolan men min mina mostrar var istället.

Tilda älskar sin tomteklänning som jag köpte på Ullared, tror den kostade 79kr eller 69kr.


Jättefin julstjärna som fröken berättade att barnen klarade faktisk av att göra den själva. Ska kolla om jag hittar mallar på nätet för Måns var lite impad haha. Jag gillade att pyssla med papper som barn och minns att jag satt länge med att tejpa ihop och klippte papper och gjorde typ draperier.

Ja.. Det räcker med att ge barnen tejp, papper och sax så kan de underhålla sig i timmar…

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Luciatåg på förskolan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge