Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Loy Krathong fest ikväll!

Lästid: 1 min

Är du nyfiken på thaikultur och finns du i Göteborg eller nära Mölndal?

Ta en tripp till Folkets Hus i Mölndal! Kom och fira Loy Krathong med oss thai i Göteborg.

Jag har aldrig varit på thaifester i Göteborg men vi tar en tripp ut dit ikväll. Jag vill att Tilda ska ha lite av  thaikultur med sig också även hon är så ung. Jag känner dock INGEN där men jag kanske känner igen nån. Hoppas att folk inte bara gruppera sig och vill mingla lite! 🙂

Det kommer som vanligt finnas mat och dryck till försäljning. Det blir också dansuppvisningar och thaimusik. Tävlingar och skönhetstävlingar av Fröken  Nopphamats och mini Nopphamats. Det är roligare att se små söta barn som klär ut sig i thai-traditionella dräkter än vackra thaitjejer å transor hehe, de ser same same allihopa å ibland är transorna mycket vackrare 🙂

Inträde 100 kr/vuxen och barn över 5 år kostar 50kr.

Det är Buddha Saddha Dhamma Föreningen som är arrangör.

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Loy Krathong fest ikväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge