Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Lovetags by Jane Koenig 

Lästid: 1 min

Sponsrat inlägg i samarbete med Jane Koenig

Jag älskar att bära smycken men när jag upptäckte att jag har nickelallergi så har jag slutat med halsband och örhängen, om de inte är i guld eller silver. Jag väljer noga vad jag vill bära annars. 


Förra veckan fick jag möjligheten att beställa ett unikt och personligt smycke med Jane Kønigs kollektion av Lovetags. 

Javisst, det blev Lovetags med två ankarhalskedjor i förgylld sterlingsilver i olika längder, 42cm resp 60 cm. 

Lovetags med bokstäver T och P för Tilda och Prim. Måns undrade varför inte M också haha! 

Tilda har redan tjingpaxat den kortare halskedjan med Lovetag bokstav T som hon har förstått att den står för Tilda. Jag har sagt att hon kan få den när hon blir lite större. Prim är alltid nyfiken så hon håller gärna i det långa halsbandet när jag ammar henne. 

Lovetag är ett enkelt smycke som gömmer en kärleksförklaring, som är både privat och hemlighetsfull. Bokstäverna kan symbolisera en unik förbindelse med en kär vän, ett syskon eller en nära väninna. – Jane Koenig

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Lovetags by Jane Koenig 

  1. Dom är riktigt snygga. Vad är det för längd på halskedjorna? Dom längderna passade bra ihop.

    1. Visst är dem 🙂 Längderna är 42cm och 60 cm. Finns 80 cm också. Kikade först på armband med 2-3 lovetags men de verkar vara populära och var slut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge