Lovetags by Jane Koenig 

Lästid: 1 min

Sponsrat inlägg i samarbete med Jane Koenig

Jag älskar att bära smycken men när jag upptäckte att jag har nickelallergi så har jag slutat med halsband och örhängen, om de inte är i guld eller silver. Jag väljer noga vad jag vill bära annars. 


Förra veckan fick jag möjligheten att beställa ett unikt och personligt smycke med Jane Kønigs kollektion av Lovetags. 

Javisst, det blev Lovetags med två ankarhalskedjor i förgylld sterlingsilver i olika längder, 42cm resp 60 cm. 

Lovetags med bokstäver T och P för Tilda och Prim. Måns undrade varför inte M också haha! 

Tilda har redan tjingpaxat den kortare halskedjan med Lovetag bokstav T som hon har förstått att den står för Tilda. Jag har sagt att hon kan få den när hon blir lite större. Prim är alltid nyfiken så hon håller gärna i det långa halsbandet när jag ammar henne. 

Lovetag är ett enkelt smycke som gömmer en kärleksförklaring, som är både privat och hemlighetsfull. Bokstäverna kan symbolisera en unik förbindelse med en kär vän, ett syskon eller en nära väninna. – Jane Koenig

Tags: No tags

2 Svar

Lämna en kommentar

CommentLuv badge