Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Lördagsmys utan sambo

Lästid: 1 min

Det är bara Tilda och jag hemma.

Min thaigrannen skrev i vår Facebooksgrupp att de har fest och ev. hög musik. De kör karaoke. De har högre ljudnivå än vanligt dvs vi hör allt och inte bara dunka dunka. Mitt svar var… Tilda testar hur högt hon kan skrika. Måns FICK gå på en inflyttningsfest. Innan han gjorde det ställde han in Netflix som vi fick låna inloggningen av hans bror. Nu ligger Tilda på soffan med vällingen och kollar på Mother Goose Club på Ipad och jag har ett öga på Dear John. Växlat lite mellan olika filmer. Å uppdaterar bloggen 🙂 Mys…

IMG_5509-0.JPG

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge