Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Lördagsgodis?

Lästid: 1 min

Jag ligger fortfarande i sängen och ammar Prim medan hon både suger och snarkar på samma gång. Tilda vaknade nyss och jag hörde henne komma ut till vardagsrummet med pappa. Som magnet drog hon raka vägen till Marabou chokladen som jag borde har lagt tillbaka i kylen trots att det inte var jag som hade tagit fram och mumsat i den! 

Tilda berättade oavbrutet för pappa “mamma har ätit den, mamma har tagit fram den, man ska äta sånt efter maten… vad är det för dag idag? Det är lördag idag. Då får man äta godis!”.  

Tilda är mycket klok och hon tjatade faktisk inte alls efter det. Får se under dan om det ändras för vi öser inte godis, choklad och glass bara för att det är lördag. Hon brukar glömma eller så tjatar hon hål i öronen på oss. 

Hon lär sig veckodagar och frågar dagligen vad det är för dag men det jobbiga är när hon ställer vad- och varför- frågor som man egentligen inte har något bra svar på typ “varför är det fredag?” 

Hur ser ni på lördagsgodis, glass och choklad mm. Nolltolerans? 


Glass till frukost. Yoghurtglass med mangopuré som Tilda gjorde ett lass med pappa under en period. 

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Lördagsgodis?

  1. Vi gör så att frågar Alva så får hon lördagsgodis. Oftast popcorn eller lite choklad . Vi går inte särskilt och köper lördagsgodis och försöker undvika söta smågodis.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge