(Döpte inlägget först till “Pad thai nazi” haha…ni fattar nog sen varför…)

Är man sugen på nåt käk så kan man bjuda in sig själv och låta mig hålla typ en “supper club” å betala bara för råvarorna. Som På Smällen! – Emma gjorde hehe. Hon blev sugen på min Pad thai som hon har ätit en gång tidigare och aldrig hos någon annan innan. Då var det på en vinprovning hos henne som jag fick leda å jag bjöd på Pad thai i kinabox 🙂

(null)

Så lördan började vi med edamame bönor till “Leo” thai öl, Pad thai, goda Mojitos som Jair fick göra, Måns vitchoklad mousse med kanderad hasselnötter och krossade maräng å halloncouli. Avslutade med kaffe och vad vi hade att bjuda på som portvin plus Bailey’s. Allt detta för 100kr/pers.

(null)

Jag erkänner att jag är en Pad thai nazi! Jag skrev ett inlägg “Pad thai my ass!” där jag ballade ur lite när jag blev tokig på folk. Många gör Pad thai som i mina ögon ser ut som vanliga stekta nudlar med lite nötter å lime i.

(null)
Well well…
I nästa inlägg har ni mitt bästa recept på Äkta Pad thai! Varsågod och prova, låt mig veta vad ni tycker! 🙂