Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Lördag Supper Club

Lästid: 1 min

(Döpte inlägget först till “Pad thai nazi” haha…ni fattar nog sen varför…)

Är man sugen på nåt käk så kan man bjuda in sig själv och låta mig hålla typ en “supper club” å betala bara för råvarorna. Som På Smällen! – Emma gjorde hehe. Hon blev sugen på min Pad thai som hon har ätit en gång tidigare och aldrig hos någon annan innan. Då var det på en vinprovning hos henne som jag fick leda å jag bjöd på Pad thai i kinabox 🙂

(null)

Så lördan började vi med edamame bönor till “Leo” thai öl, Pad thai, goda Mojitos som Jair fick göra, Måns vitchoklad mousse med kanderad hasselnötter och krossade maräng å halloncouli. Avslutade med kaffe och vad vi hade att bjuda på som portvin plus Bailey’s. Allt detta för 100kr/pers.

(null)

Jag erkänner att jag är en Pad thai nazi! Jag skrev ett inlägg “Pad thai my ass!” där jag ballade ur lite när jag blev tokig på folk. Många gör Pad thai som i mina ögon ser ut som vanliga stekta nudlar med lite nötter å lime i.

(null)
Well well…
I nästa inlägg har ni mitt bästa recept på Äkta Pad thai! Varsågod och prova, låt mig veta vad ni tycker! 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge