Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Lördag med ryggont

Lästid: 1 min

Inte så kul att läsa om alla gravidkrämpor kanske men idag har jag ont i ryggen. Det måste vara att jag var på benen hela dan igår med Tilda på “Halloween på Universeum”. Imorgon skulle vi på Halloween på Liseberg med Emma, Jair och Lucas men nu ligger Emma på Kvinnokliniken och det är nog något med blindtarmen, stackare. Vi skjuter upp det till nästa lördag på självaste Halloween den 31 okt! 

Annars så har vi tvättat och under tiden tvätten var igång har vi källsorterat, tog vi en runda på Allum köpcenter och även pantat pet-flaskor. Köpte dock ingenting än käk på Ica Maxi där.

Fick Tilda att somna innan kl.22 så nu får vi njuta av en långfilm och lösgodis! Avengers – age of Ultron! 🙂 

  
Tilda i en av sina nya pyjamas 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge