Så himla kul i fredag. Många kanske har redan sett lite bilder från min Instagram men jag har inte hunnit blogga om bloggträffen i fredags då jag var bakis halva lördag. Resorb och Bamyl funkade inte så bra den här gången å jag tror jag tål inte koffein i Bamyl för jag kände mig konstig och darrig i hela kroppen. Trodde inte att jag skulle palla men ja… Så kul hade vi och det blev sent å Tilda väckte mig kl.8 så sovmorgon blev det inte. Sedan hade PåSmällen – Emma och jag bloggdate/playdate inbokat å Jair skulle bjuda på grillmat á la Brazil så jag repade mig i alla fall tills det var dags att åka kl.15.

Det var en hel del att göra med våra bloggevent. Vi är ambitiösa…eller kanske har vi tagit oss vatten överhuvudet med 2 event MEN det är ju alltid mycket att göra och många bitar ska pusslas ihop. Hur som helst så kommer det bli bra! Jag har samlat en rejäl kontaktlista med över 100 tänkbara sponsorer och listan bara växer. Mail skulle besvaras och lokal skulle spikas. Vi brainstormade mycket men kände att det är dags att dra igång något kul snart. Ett event innan årets slut ska vi ha! 🙂
IMG_4277.JPG