Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Lördag = bloggdate & eventplanering

Lästid: 1 min

Så himla kul i fredag. Många kanske har redan sett lite bilder från min Instagram men jag har inte hunnit blogga om bloggträffen i fredags då jag var bakis halva lördag. Resorb och Bamyl funkade inte så bra den här gången å jag tror jag tål inte koffein i Bamyl för jag kände mig konstig och darrig i hela kroppen. Trodde inte att jag skulle palla men ja… Så kul hade vi och det blev sent å Tilda väckte mig kl.8 så sovmorgon blev det inte. Sedan hade PåSmällen – Emma och jag bloggdate/playdate inbokat å Jair skulle bjuda på grillmat á la Brazil så jag repade mig i alla fall tills det var dags att åka kl.15.

Det var en hel del att göra med våra bloggevent. Vi är ambitiösa…eller kanske har vi tagit oss vatten överhuvudet med 2 event MEN det är ju alltid mycket att göra och många bitar ska pusslas ihop. Hur som helst så kommer det bli bra! Jag har samlat en rejäl kontaktlista med över 100 tänkbara sponsorer och listan bara växer. Mail skulle besvaras och lokal skulle spikas. Vi brainstormade mycket men kände att det är dags att dra igång något kul snart. Ett event innan årets slut ska vi ha! 🙂
IMG_4277.JPG

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge