Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

LOPPIevent Höstpepp 2016

Lästid: 1 min

Här kommer lite bilder från årets LOPPIevent Höstpepp 2016 som ägde rum i Stockholm förra söndag. Det var ett event för både bloggare och läsare! Här blev man bortskämd med lite gott och massor med goodies att plocka med sig hem om man är snabb för det var fullt hus. 

Jag, Emma & Susana åkte upp till Stockholm tillsammans.  

Alla fick testa på Swedish Dicks mustasch haha. 

Många företag var representerade på plats. Här tävlade jag hos Emmaljunga. Överraskad nog fick Susana och jag varsin skötväska med oss hem! Den senaste av Emmaljungas Organizer Lounge Gray skötväska! 

Den här gången hann jag inte alls plocka till mig så mycket av goodies och tävlade inte heller hos alla montrar men jag hoppas på vinst… gärna den nya Emmaljunga NXT90 som matchar skötväskan ?

Många kända ansikten också. Det roligaste var att jag hejade på flera som jag har sett i bloggar och de var super trevliga i verkligheten också ? På bild Diana-La madre med vän Isabelle.

Nu till bilderna som jag har lånat av Sandra Rogers Photography. För fler bilder från eventet kikar här!

Hugo Rosas & Cecilia Ehrling (från Lets dance) var konferencier och fick en trasslig start då Hugos klocka fastnade i Cecilias klänning. 

Modevisning med kläder från ELLOS. Här ser vi Jessica Olérs fd. Fröken Sverige 1998. 

GI gurun Ola Lauritzson var där och marknadsförde sin bok och GI-boxen

Mumin från Silja Line var också där 🙂

Matkomforts kockar var där. Tyvärr fick jag inte med något från dem haha. De finns de bara i Stockholm och Uppsala dessutom. 

Viaplay & Swedish Dicks som hade premiär i fredag! 

Loppi-gänget och deras toppbloggare. Känner du igen några kända ansikten? 

Alla gick hem med varsin kasse Goodiebag med gott och blandat

Tack Loppi & gänget för ett toppen event!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge