LoppiEvent Babylove 2015

Lästid: 4 min

Bättre sent än aldrig.

Jag tog inte så många bilder på själva eventet och nu finns det bilder som jag kan låna 🙂 Många kanske undrar vad man egentligen gör på ett event. När Måns får följa med på vissa event så ställer han alltid frågan “vad gör man på eventet?”. 

  
Här kommer en bildbomb och inlägg som tack till Loppi och alla sponsorerna!

imageEmma och jag åkte till eventet i huvudstaden över dagen förra måndag 28 sept. Åkte upp med MRT Express för 185kr och hem med X2000 för 220kr 🙂 När vi kom fram så skulle vi bli upppiffad av en make-up artist men jag behövde bara sätta mig på stolen, hon tog en titt och sade “vad duktig du är!” och så tog jag på mig min läppstift haha! Allt var som det skulle haha!

  

Om själva eventet då. Ett hav av mammor, bebisar, barnvagnar och goodiebags som väntade på oss, ca 250 besökare.

  

Höjdpunkten för mig och några av mina bloggkollegor var Barnvagnscatwalken. Lite nervös inför detta var vi ju och när vi anlände så fick vi en kort briefing om vilken vagn vi hade och vad som gällde. När det var dags så var det en superkort runda på scenen…one minute of fame hahaha! Weird med kul!

Det var 11 barnvagnar som visades upp och de tävlade Loppi ut…allihopa! Det totala värdet låg på ca 90 000kr. 

  

Efter detta var det dags för olika företagspresentationer och tips. Skådespelskan och Loppi-bloggerska Claudia Concha var konferencier.

TryggHansa pratade om Första Hjälpen-kurs för oss med bebisar och småbarn. Babyz of Sweden om profylaxkurs och “Lofsan” med sin egen träningstv på Loppi presenterade sin bok om mamma träning.

  
Catwalk med Me & I och Jennifer (Fru Reinhold) var i sitt esse på scenen och tipsade om bra produkter för mamma och barn. 

  
   

Massor med sponsorer och företag som ville visa upp sina produkter. 

 Inget event utan tävlingar. Jag vann inte en barnvagn men en babynest från Babynest.se! 🙂 

  
Här är 2 av 11 som vann varsin barnvagn och kunde rulla hem den samma dag! Emma vann den bästa barnvagnen från Lekmer.se, en syskonvagn av märket Joolz till ett värde av 12500kr! Och Fascha som har följt mig på Instagram vann sin drömvagn, nu kan hon ut och jogga haha. Kul att få träffa henne i verkligheten. 

  
Vi kom hem med välfyllda goodiebags från Loppi och en liten bag från Lidl 🙂 

  
Å så hängde vi lite med preggo Matilda Milano på ett fik efter eventet 🙂 Kul med en Loppi-fotoautomat! 

Foto: Oscar Jettman och ni ser nog vilka bilder som är mina egna 🙂

Tack till alla sponsorer! 

SleepCarrier, Lekmer, Lidl, Bombadill, Imsevimse, Ella’s Kitchen, Lipfish, Göteborgs kex, Semper barnmat, Harlequin/HarperCollins Nordic , Glammom, Malaco , NaturalCycles, Weleda, Barn i stan, Lloyds apotek, Bambino, Trygghansa, Bio Oil, Me & I och Hummel

2 Svar

Lämna en kommentar

CommentLuv badge