Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

LOPPIBlogbag Sommar är här!

Lästid: 3 min

Woohoo jag är så glad att jag har blivit utvald att få en LOPPIBlogbag även den här gången. Jag tror att det är 150st som får det, jag kan ha fel. 

  

LOPPIblogbag Sommar innehåller följande:

  
Salus Magnesium är ett flytande vegetabiliskt magnesiumtillskott som är lätt för kroppen att ta upp.

Jag provsmakade drycken direkt! Man skulle ta 20 ml och jag fick Måns att ta också. Han fick nu en order att han ska ta detta dagligen i och med han ska springer Göteborgsvarvet på lördag. Sedan har kan klagat på trötthet och magnesium motverkar trötthet och bidrar till en normal energi- och ämnesomsättning plus att det är bra för kroppens proteinbildning. Blandningen smakar riktig gott med tydliga smaker av mango, honung och örter samt att det ska vara skonsam för magen. 

Produkten innehåller varken konserveringsmedel eller alkohol. Magnesium finns i våra celler och ingår i ett hundratal av kroppens enzymer. Det är en av kroppens viktigaste mineraler som lagras i ben och muskler. 
  
Philips 

Den nya pipmuggen från Philips Avent är jättebra. Fattar inte varför vi inte skaffade den innan och nu är Tilda kanske lite stor för den då hon kan dricka ur vanlig vattenmugg. Pipmuggen har en unik ventil som gör muggen spillfri. Tilda har fått äppeljos i muggen idag och jag själv har testat dricka ur den. Jämfört med MAMs spillfria muggar som vi har så behövde JAG ta i lite när jag skulle dricka. Det behövde jag inte med Philips Avent pipmugg och Tilda verkade vara nöjd när hon åt mellanmål och fick jos halva muggen som hon slukade på nolltid. Den vinklade pipen är också utformad så att barnet inte behöva luta nacken bakåt. Handtagen är anpassade för små händer och har ett antihalkskydd. Det gick också bra att maskindiska och det var inte många delar att hålla reda på och muggen passar till Philips Avents nappflaskor. 
  
Panduro 

My First Hand & Foot Prints. Nån dag ska vi använda detta och göra fina gipsavgjutningar av Tildas gosiga fötter och händer! Finns det något mysigare än små babyfötter och händer? Tilda har gjort gipsavgjutning i förskolan men den har gått sönder i två bitar så vi har inget…. Å nu är hennes fötter inte babyfötter längre. Bra presenttips annars! 
  
Dermoshop 

Dermosil handtvål Blossom doftar verkligen sommar! Den flytande tvålen rengör händerna skonsamt och löddrar inte så mycket. Den påminner om handdesinfektionsmedel. Tvålen kommer i en snyggt designad flaska och  doftar underbart somrigt av äppelblom. Kolla in dermoshop.se för fler produkter. 
  
Salvequick Minons plåster och Aquablock

“Happy!”, det var det flesta Tilda ropade när vi packade upp paketet. Hon kallar Minionerna för “Happy” och det kan nog vara för att jag brukar spelar låten “Happy” med Pharell på vägen hem från förskolan när hon sitter i barnvagnen och diggar. 

Minons är som alla Salverquicks plåster, de andas, är mjuka och elastiska, vatten- och smutsavvisande. De skyddar mot både vatten, smuts och tårar…

Aquablock plåster – Sveriges minsta torrdräkt? Plåstret är vattentätt samtidigt som det låter huden andas. Det ska ge en optimal sårläkning och minskar risken för ärrbildning. Man ska kunna bada, simma och hålla igång även om man får småsår i sommar. Med lim runt alla fyra sidor sitter plåstret säkert och tryggt, det kommer vi definitivt att testa. Tilda älskar att bada så. 
  
Yves Rocher 

Jag har en ljusblå och en lila. Tilda gillar ljusblå har jag märkt och hon var bestämd med att jag skulle måla henne tumma, bara tummen hehe… Jag har inte långa naglar. Gillar inte att ha långa naglar men nångång kommer jag måla å då ska ni få se! 

I juni lanserar Yves Rocher över 50 nya lack i massa härliga färger. Den milda, nagelvänliga formulan är berikad med naturlig elemiharts för maximal glans. Tack vara den solfjäderformade penseln är det lätt att följa nagelns form för ett professionellt jämnt resultat. Yves Rocher går nu ut med en stor världstäckandekampanj #Speakingcolors, där man genom sina naglar uttrycker vilket humör man är på. 
  

Barnens Bokklubb 

“Äskil äter träd” – En härlig barnbok har Tilda fått! Har sett att det är tre olika böcker i Blogbag och alla verkar jättebra. 

Barnens Bokklubb är för barnens läsning! Deras barnboksproffs väljer ut pärlorna från det enorma utbudet av barnböcker som ges ut. 

Just nu kan ni också ta del av ett fint prova på-erbjudande: Första bokpaketet för endast 39 kr! Kolla in www.barnensbokklubb.se/loppi
  
LOPPImagasin Sommar

I nya numret av LOPPImagasin berättar om Lofsan om konsten att hålla kärleken levande. Man får även toppbloggarnas tips om sommarens bästa, smarriga recept och tips för trädgården med Doreen Månsson. Sedan bjuder Loppi på stort vinstregn med priser för ett värde av ca 11.000 kr + massa härliga rabatterbjudanden och guldkuponger! 

Många användbara produkter att både testa och ha! Tack Loppi och alla sponsorer för en toppen Blogbag! 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge