Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

LoppiBlogbag – Nystart

Lästid: 2 min

Det var skönt att komma ut lite idag!!! Jag och Tilda har varit inomhus sedan i söndag. Tilda var lite piggare igår och idag åt hon lite i alla fall. Så jag rullade iväg henne i vagnen till Coop och hämtade ut paket från Loppi.

Så fort vi kom hem med paketet så slet Tilda upp allting. Hon var som en Gollum och roffade åt sig allt i paketet. Det var mycket energibooster för mamma och gottigott för Tilda. Det var med chiafrön, Acai, frukter och vitaminer. Precis vad jag behöver då jag har börjat äta chiafrö och basilikafrö igen, åt mycket sånt när jag var barn!

LippiBlogbag – Nystart!
image

Floradix Blutsaft
Detta är något nytt för mig. Jag blev nyfiken så jag shottade en 2 cl direkt haha! Man skulle ta 20ml och det var lagom och inte alls så tokigt. Ett bra sätt att få i sig järn å särskilt om man är gravid eller om man vill få den dagliga dosen av järn. Jag har inga problem med smaken men andra kanske tycker annorlunda…

Ekomüsli med nordiska superbär
Müslin innehåll ekologiskt odlade ursprungsgrödor såsom dinkel, emmer och nakenkorn (står det på förpackningen). Det låter mycket nyttigt och jag kommer äta detta till vaniljkvarg. Ekomüslin är från Acrilex och finns på också på Apotea.

KidsZoo Multivitamin
är också ifrån företaget Acrilex. Tilda kände igen burken direkt. Hennes förra burk med KidsZoo vitaminer tog slut för nån vecka sedan så detta tackar vi extra för. Hon får endast en “mhii” om dan…en nalle-vitamin alltså. KidsZoo är vitaminer gjorda för barn och kommer i olika figurer. Den här burken är multivitaminer och ser ut som nallar. Jag har fått prover på andra vitaminer också som såg ut som fiskar och kaniner.

Castus Fruktstänger
Dessa fruktstänger är från företaget Ancrona och finns i fyra olika smaker men vi har fått blåbär och jordgubb. Vi har tidigare köpt de och de är egentligen mellanmålsalternativ för lite äldre barn. De innehåller inga tillsatt socker och endast naturligt socker från frukter.

image

Frigg Hälsote – Blåbär & Acai
Jag har hur mycket te som helst hemma! Jag har faktisk ett paket Frigg Blåbärste och nu mera blåbär men med Acai. Jag får börja dricks mera te som inte bara på helger! Tror jag tar en kopp nu!

Friggs Riskakor med Chiafrö och havssalt
Älskade riskakor tills jag hade förätit mig på dem. Idag satte jag i mig nästan halva paketet!!! Tilda fick ta två och resten tryckte jag i mig. Bra betyg ja. De var jättegoda och bra att de har blivit plattare i storlek. De smakade ris och maj med lite chiafrö å havssalt. Blev faktisk överraskad, att de var så goda!

Frigg Sockerbalans
Detta är en nyhet från Friggs, en ny kosttillskott i form av vitaminbrus med en blandning av vitaminer och mineraler, som samtidigt är en törstsläckare. Man kan minska på sockersuget och håller blodsockernivån i schack. Jag var tvungen att smaka så det var festligt att ta den i ett martiniglas hehe. Tilda ville inte smaka, hon sade “mamma vin”. Bra där!

image

Funkar jättebra som kvällste då teet är koffeinfritt…och det smakar rätt gott med en gnutta honung!

TACK LOPPI.SE FÖR ETT SUPER BRA PAKET!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge