LoppiBlogbag Höstkids

Lästid: 2 min

Yippie! Höstens första LoppiBlogbag! Här har man tänkt att vi ska gardera oss mot höstens förkylningar, baciller och löss.

LOPPIblogbag Höstkids innehåller följande:

Acrilex KidsZoo Kalk+D-vitamin

  • 3st kaniner per dag för starka ben. Tilda gillar dem, så klart för de ser ut som godis. Jag smakade också och de smakade majzena…och i bruksanvisningen står det majsstärkelse, bingo!

ColdZyme Munspray verkar mot orsaken till förkylningen – själva förkylningsviruset. Munsprayen ska vara enkel att använda och bilda en skyddande barriär på slemhinnan i svalget som försvårar för förkylningsvirus att orsaka sjukdom. Den ska reducera risken för förkylning och kan förkorta sjukdomsförloppet om man börjar doseringen i ett tidigt stadium av infektionen.

  • Det är lite synd för jag har redan varit förkyld och brukar inte bli det mer än två gånger per år. Ska testa den eller låta sambo testa när det är dags.

Camilla Läckberg – Tukan Förlagny bok “Lejonjakten” om den ovanlige bebisen Super-Charlie som ständigt hittar nya superkrafter hos sig själv, men de kommer aldrig automatiskt utan kräver en hel del träning och trixande – och denna gång är inget undantag.

  • Tilda älskar böcker och hon började bläddra i boken på en gång.

Santa Maria – Asian Wok Soy & Sweet Chili och Asian Paneng Red Curry

  • Woksåsen kom direkt tillhands. Jag hade en hel del grönsaker så det var inte svårt att hitta på nåt med sötsurssåsen. Det blev wokade grönsaker som kinakål, rödkål, kinesiska broccoli, morot och räkor. Åt detta med nudlar.
  • Paneng Red Curry i pulver form. Jag har tidigare testat och det var väl ok men jag vill ha min paneng curry färska.

CCS Healthcare AB – DAX Alcogel Sweet Raspberry är en återfuktande handdesinfektion med en doft av sommarhallon.

  • Perfekt att ha i handväskan!

Linicin Prevent – hårspray mot löss!

  • Kommer att använda den flitig nu när det går löss på Tildas förskola och hon har mycket hår. Den skulle man bara spray och typ “leave-in” och går bort i hårtvätt som vanligt.
Tags: No tags

2 Svar

Lämna en kommentar

CommentLuv badge