Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

LoppiBlogbag Höst 2016

Lästid: 1 min

Dagens bästa aktiviter för två snoriga hostiga busungar är paketröjning! Idag blev det en LoppiBlogbag från Loppi

Jag anmälde mig för att få en kostnadsfritt och blev utvald. 


I LOPPIblogbag Höst 2016 finns…

Colgate Smiles kids 0-5 år, tandkräm. Tilda har testat men hon föredrar sin Bamse tandkräm… På bilden hade Prim tuben i öronen. 
Palmolive Magic Softness skumtvål, äppeldoft. Tildas favorit då vi har haft denna innan. 

Yoplaits Safari yoghurt, kupong för uthämtning. En av Tildas favorit också sedan tidigare. 
Neutrals tvättmedel har vi kört mer och på senare tid så tummen upp att den fanns med. Neutral är särskilt utvecklat för känslig hud tillsammans med Astma- och Allergiförbundet. Det innehåller 0% färgämnen och 0% parfym för att minimera risken för allergiska hudreaktioner. 

Comfort Sensitive sköljmedel,  parfymfritt och extra milt mot känslig hud. Vi använder upp sköljmedel som vi har fått men har funderat länge varför vi bör/ska använda…
Old El Paso™ mjuka båtformade tortilla Stand ’N’ Stuff™ Mini är ett alternativ för barn under Taco-kvällen. Visste inte att det finns större storlek och denna produkt är den “nya”. Vi gör egna tortilla bröd som bara består av mjöl och vatten därför köper vi inte ofta halvfabrikat. Denna produkt blir säkert kul för barnen pga båtformen. 

Folksams barnkit med vattenavvisande plåster, skavsårsplåster, brännsårsplåster, brännskadegel, torkare och   solskyddskräm. Oj vad Tilda blev glad…ännu mera plåster att sätta överallt, gärna varje timme…på och av, på och av.

Storytel 30 gratis dagar. Det får jag kika på… ljudbok för barn som de kan lyssna på och somna till kanske?

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge