Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

LoppiBlogbag – Coop Änglamark

Lästid: 1 min

Ett av dagens paket var från Loppi.se som har skickat LoppiBlogbag med Coop Änglamarks mellanmålsprodukter för barn 🙂 Vi ska få testa nya mellanmål för de allra minsta – Klämmigt & knöligt puréer i påsar, fruktdryck med äppel- och päronsmak i små tetra och majskrokar. Kravmärkt från Coop-Änglamark. TACKAR! 🙂

Tilda var såklart direkt och grävde i lådan och ville klämma på alla klämmisar och smaka på majskorvarna som vi inte har gett henne på säkert 1 år. Tilda fick en Klämmis purépåse och jag smakade också å det var inte så tokigt, inte supersöt. Jag lade även märke till en puré där det innehöll rotfrukter och heter Knölis hehe.

För att vara ärligt så har vi aldrig köpt dessa till Tilda, det har alltid varit de andra märken. Så det här passar ju jättebra!

Allting får följa med till farmor och farfar i helgen som perfekt mellanmål.

Mer specifik om innehållet:
Blogbagen innehöll dessa nyheter…
– 1 klämmis Äpple, banan, jordgubbar, hallon och svarta vinbär:
– 1 klämmis Äpple, banan, aprikos, persika och mango.
– 1 knölis Äpple, sötpotatis, morot och palsternacka

Och från det ordinare sortimentet:
– Ekologisk fruktdryck med äppel- och päronsmak. Utan tillsatt socker.
– Ekologiska majssnacks av majs och solrosolja

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge